Najnovšie recenzie zo sekcie Koreničky
- krásne drevo, špecifické pre každý produkt
- otáča sa na spodnom držiaku/kolieskach
- až 12 koreničiek, umývateľných v umývačke
- škoda že aspoň 3 z koreničiek nemajú väčšie otvory na také korenia, ktoré majú väčšie bobule
- Koreničky mi boli dodané bez nalepovacích popisiek, momentálne komunikujem s predajcom o náprave.
Praktický nezaberie vela miesta
milé
- Veľmi pekné, praktické, plnia účel
Do zbierky uplne bude pasovat k cukornicke ktoru som objednala
super zmestí sa dosť , a netreba dopĺňať každý týždeň , a páčia sa mi úchytky sú super
- Uspora miesta v kuchynskom priestore,sikovne ovladanie.
Super prehladny
vrchnák vôbec nedolieha a soľ sa vysypáva..soľničku som si objednávala na cestovné účely..
Super na linku.
- velmi pekne, su super dekoraciou
radost mat na stole take pekne vecicky
- sú tam dosť veľké dierky
- pekné, praktické
- To bol moj prvy nakup, takze len tolko viem k tomu dodat, ze maju dobre ceny, velky vyber tovaru.
- ziadne
To bol moj prvy nakup, takze len tolko viem k tomu dodat, ze maju dobre ceny, velky vyber tovaru. Presne som hladala tovar v takom style, na tejto stranke som nasla, som velmi spokojna :)
Dávnejšie som si chcela kúpiť stojan na koreničky a natrafila som na taký ako sa mi hodí do mojej kuchyni. :) Je super som s výrokom spokojná...:)
v pohode, pekne.
- Krásna
Spokojnosť nadovšetko
- super komunikacia s obchodom , celkom rychle dodanie, tovar bez poskodenia, moznost dodania tovaru cez Výdajné miesta DPD Pickup, urcite odporucam
tovar sa mi velmi paci spokojnost velka :)
- Šikovná a milá dochucovacia súpravička.
- Drevo a kov je super kombinácia.
- Dobrá cena.
- Rýchlosť dodania.
- Super komunikácia.
Tento produkt ma zaujal, pretože sa mi hodí jeho kombinácia kov + drevo do mojej kuchyne.
Je to nenáročný a šikovný produkt na používanie.
Jednoduché plnenie a rýchly spôsob používania.
Túto dochucovaciu súpravu Orion môžem odporučiť úplne všetkým, pretože ja som s ňou maximálne spokojná :)
Zobrazujem 401 - 420 zo 451 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23 Ďalšie »